Goes 2 - Scheldeschaak

Zaterdag heeft Goes 2 het in de vierde klasse KNSB opgenomen tegen Scheldeschaak. De vorige twee wedstrijden tussen onze teams eindigden beide in gelijkspel, we zijn dus redelijk aan elkaar gewaagd. Daarnaast zijn beide teams op dit moment in de onderste regionen te vinden, we strijden allebei voor handhaving. Het beloofde dus een interessante wedstrijd te worden. Helaas konden Erwin en Eliza niet meedoen, Joris en Jeroen vielen in.

Add a comment

Lees meer: Goes 2 - Scheldeschaak

Eerste matchpunt Goes 2

Zaterdag speelde het tweede team tegen ZSC, het team dat het vorig seizoen een niveautje hoger geprobeerd heeft. Op papier hadden de gasten de beste kansen, maar het moet altijd maar blijken hoe dat in de praktijk uitpakt.

Add a comment

Lees meer: Eerste matchpunt Goes 2

Ingecalculeerd verlies voor Goes 2

We mochten zaterdag aantreden tegen De Baronie uit Breda. We wisten vantevoren dat dit een lastige wedstrijd ging worden. Zij kwamen met een rating gemiddelde van 1920 aan, ons hoogste rating gemiddelde dit seizoen was 1704. De opdracht van de teamcaptain was dan ook om dan maar voor zoveel mogelijk bordpunten te spelen. Hans werd geclaimd door team 1 en Eliza kon helaas niet, Joris en Jeroen vielen in.

Add a comment

Lees meer: Ingecalculeerd verlies voor Goes 2