Middelburg geen angstgegner meer

Verslag: Hans Welten

Vorig seizoen was Middelburg de angstgegner voor Goes. Van de 9 onderlinge wedstrijden gingen er 6 verloren. Kampioen Goes A wist nog gelijk te spelen tegen Middelburg A en kampioen Goes 2 wist twee keer te winnen van Middelburg 2. De rest verloor, waaronder Goes B van Middelburg A. Tijd om wat recht te zetten. Na een uitstapje door de gemeente Borsele voor het oppikken van Erwin en Remco kwamen we op tijd aan in Middelburg.

 

Lees meer: Middelburg geen angstgegner meer

Sorry

Remco doet verslag:

Op de terugreis van de verre uitwedstrijd in Scherpenisse werd mij medegedeeld dat met een meerderheid van 3-1 democratisch was besloten dat ik een stukje zou schrijven. Ik wilde de onjuist gevolgde stemprocedure of het ontbreken hiervan nog aankaarten maar ik bleek ook al de verloting te hebben gewonnen met als hoofdprijs het schrijven van een stukje. Waarschijnlijk heeft mijn marathonpartij van 120+ zetten er iets mee te maken maar hier kan ik slechts naar gissen. Dat 3 van de 4 partijen om 10u klaar waren en dat we pas tegen half 2 thuis kwamen zal ook niet geholpen hebben. Een reconstructie:

Lees meer: Sorry

Eerste maximale overwinning voor Goes B in de eerste klas

Verslag: Hans Welten

Toen ik naar de wedstrijd fietste had ik drie spelers voor Goes B. Erwin had zich afgemeld vanwege familie omstandigheden. JoeyB moest werken. Mijn inschatting dat ik nog wel een vierde speler op de club zou vinden kwam uit. Matthias wilde wel spelen. Deze opstellingsperikelen vielen echter in het niet bij die van De Zwarte Dame. Van het basisteam was alleen Rinus den Hollander present. Beide teams hadden hun enige gespeelde wedstrijd met 1 – 3 verloren en een vrije ronde gehad.

Lees meer: Eerste maximale overwinning voor Goes B in de eerste klas

Flying Dutchmen ten onder tegen Souburg A

Donderdag speelde Goes B tegen Souburg A. Vaste krachten Rinus, Hans en Erwin waren van de partij en ik (Niels) mocht invallen. In zeer regenachtige condities haalde Hans eerst mij en Rinus op alvorens we een stukje Nederland op gingen zoeken waar de meeste mensen nog nooit van gehoord hebben: de Graszode. (Zelfs Google maps is er nog niet geweest met hun cameras, dat wil toch wat zeggen aangezien ze in Silicon Valley hun hand niet omdraaien voor lastig te bereiken plekken als Mount Everest en Antarctica). Gelukkig hadden we een baken: een eenzaam brandende lantaarnpaal markeerde onze afslag.

Lees meer: Flying Dutchmen ten onder tegen Souburg A

Goes B ondanks verlies nog 4e

Afgelopen vrijdag, 17 maart, mocht Goes B thuis aantreden tegen de mannen van Souburg B.
Door de winst in de vorige ronde tegen Landau had Goes B zich al behoorlijk veilig gespeeld. Dit gold nog niet voor Souburg.

Lees meer: Goes B ondanks verlies nog 4e