Derde overwinning op rij voor Goes 2

Zaterdag werd in de lagere regionen van de Hoofdklasse een wedstrijd gespeeld tussen de twee onderste teams: Goes 2 ontving thuis De Zwarte Dame 1. De vorige ronde wisten we nipt te winnen met het kleinst mogelijke verschil, dus de twee teams waren aan elkaar gewaagd. Eliza kon dit keer niet meedoen, maar gelukkig kon Joris invallen.

Lees meer: Derde overwinning op rij voor Goes 2

Eerste overwinning voor Goes 2

Zaterdag werd de vijfde ronde van de zaterdagcompetitie gespeeld. We mochten dit keer aantreden tegen Souburg 2, de nummer een na vier ronden. Het beloofde een zware wedstrijd te worden gezien wij Hans en Mark moesten afstaan aan het eerste team. Gelukkig konden Yoran en Joop invallen. We waren bij aankomst in Souburg even verbaasd toen we een aantal niet-Souburgse spelers tegenkwamen. Middelburg bleek geen beschikking te hebben over hun ruimte en dus waren die wedstrijden verplaatst naar Souburg, op deze manier kreeg de ronde bijna de allure van een gezamelijke slotronde.

Lees meer: Eerste overwinning voor Goes 2

Goes 2 - Middelburg 1

Goes 2 speelde zaterdag haar derde wedstrijd. Helaas een verzwakte opstelling, Joey en Hans waren opgeroepen om het eerste team te versterken. Gelukkig niet onverdienstelijk, beiden wisten remise te spelen tegen hogere spelers. Tegenstander was voor de verandering niet Landau (die hebben we al 2x gehad) maar Middelburg.

Lees meer: Goes 2 - Middelburg 1

Eerste matchpunt voor Goes 2!

Het is Goes 2, na drie verloren wedstrijden, eindelijk gelukt om een matchpunt te scoren. Het hielp al een hoop dat Goes 1 deze zaterdag op volle sterkte was en niet was komen shoppen op onze hoogste borden. We hadden wel een invaller (Joris), dit omdat Mark niet aanwezig kon zijn.

Lees meer: Eerste matchpunt voor Goes 2!

Goes 2 - Landau Axel 2 (2)

Zaterdag speelde Goes 2 voor de tweede keer dit seizoen tegen Landau Axel 2. De uitwedstrijd van een aantal weken geleden ging maar nipt verloren (4.5-3.5) dus het beloofde een interessanten wedstrijd te worden. Net als vorige keer moesten we Joey B afstaan aan het eerste team, Yoran was de invaller. Het was dit keer een thuiswedstrijd, maar qua reistijd was daar weinig van te merken (in ieder geval voor de bewoners van Goes Noord). Vanwege het afsluiten van Tiendenplein was het een lange file om de wijk uit te komen. Gelukkig wist iedereen toch op tijd de Bowling te vinden.

Lees meer: Goes 2 - Landau Axel 2 (2)